NYÚLTÁBOR

Négy különböző nyári turnus Nyúlföldön

2016.07.25. – 2016.08.19.

nyul

2016.július 25-29.: KIS-KERTÉSZ TÁBOR – irány a kert

kisvakond


Változatos elméleti és gyakorlati foglalkozások a biokertművelés és környezetvédelem témakörökben óvodás korosztálynak           (3-6 év). A növények élete, növekedése, a házi kiskert növényei, mesekert készítés. Hasznos állatok a kertben, bogárszálloda építés, madáretetők és oduk. Komposztálás, a föld, a víz, és a levegő szerepe. Fűszer és gyógynövények termesztése és felhasználása, saláta és limonádé készítés. Gyümölcsök feldolgozása, aszalás, szörp és lekvárkészítés.

 2016. augusztus 1-5.: ANGOL TÁBOR – játékos tanulás Didivel és barátai segítségével

didi

Az angol táborunkat úgy állítottuk össze, hogy maximálisan illeszkedjenek a gyermekek tanulási-, életkori sajátosságaihoz. Tanárnénink elhivatott oktató, aki nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkezik a gyermekek angol nyelvoktatása terén. A táborban természetes és játékos módon ösztönözzük a gyermekeket a beszédre, játékra és aktív részvételre rengeteg dalon, mondókán, kisvirág_clearrímen keresztül a Helen Doron módszer és tananyag segítségével.  A legjobb indulást biztosítjuk gyermekének ahhoz, hogy sikeres legyen.  

Mottónk: Könnyű a tanulás, ha szórakozva telik!

2016. augusztus 8-12.: MOZGÁS TÁBOR – mozgásfejlesztés, csapatjáték, foci 

foci_ló


Mozgásfejlesztés, koordinációs feladatok, csapat és labdajátékok. Egész hét a mozgásé a kikapcsolódásé és szórakozásé. Csapatokban oldunk meg ügyességi feladatokat. Központi téma a labdarúgás, aminek a gyermekek megismerhetik a szabályát és a játék történetét is.  

                          3 – 8 éves fiúk-lányok jelentkezését várjuk

2016. augusztus 15-19.: MŰVÉSZMANÓ TÁBOR – megrajzoljuk a nyarat

maci


Játékos alkotótábor kis művészeknek 3-6 éves korig. Az alkotómunkán keresztül megismerkedünk a színek, anyagok, eszközök használatával, a tervezés és kivitelezés folyamatával. A közös munka révén fejlődik a gyermekek együttműködő készsége, figyelme, koncentráló képessége, illetve kézügyessége. A kis művészek a tábor végén sok értékes saját készítésű használati tárggyal lesznek gazdagabbak, és a szülőket is meglephetik néhány saját készítésű ajándékkal.

Jelszavunk: Sikerélmény és csapatmunka!


Napközis táboraink naponta 8-16.30 óráig tartanak. A tábor díja 40.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a napi egyszeri meleg és háromszori hideg étkezést, a programok, anyagok díját.  Ha gyermeked két turnusban is részt vesz, akkor a második turnusnak díjából 20% kedvezmény tudunk adni. Hozd el a tesódat is! Számára 50 %-kos kedvezmény tudunk adni a tábor árából. 

Minden heti turnus alatt pörög a matricagyűjtés. Ha Te leszel a legügyesebb akkor meglepünk egy ajándékkal 🙂 Továbbá a turnusok végén kisorsolunk egy ÜNNEPLÉS kártyát amivel bármikor megtarthatod nálunk a szülinapodat 🙂

Rossz idő esetén a Játszóházban és a teraszon kerülnek megszervezésre a programok.

Szeretettel várunk minden gyerkőcöt!   

JELENTKEZÉS:


NYÍLT NAP ÉS BEIRATKOZÁS MÁJUS 20.


rajz


 

Scroll Up