Családbarát Szolgáltató Hely

A Családbarát Hely tanúsító védjegyre Magyarország egész területéről pályázhattak a versenyszférából, közszférából és a nonprofit szektorból, illetve mikro-, kis-, közepes és nagyvállalatok egyaránt. A védjegyet két kategóriában ítélték oda: Munkahely és Szolgáltató Hely kategóriában.

A háromszintű, egymásra épülő rendszer kezdete a Bronz fokozat megszerzése, amelyre most lehetett pályázni. A további, folyamatosan fejlődő és bővülő családbarát intézkedések bevezetése után egy magasabb kritériumrendszernek megfelelve lehet majd egy év elteltét követően továbblépni az Ezüst fokozatra. Ennél a fokozatnál a pályázó már jogosultságot szerezhet a működését támogató különböző kedvezmények igénybevételére.

Az Ugrifüles Nonprofit Kft egyike volt a több mint ezer pályázónak, s el is nyerte a tanúsító védjegy bronz fokozatát a Szolgáltató Hely kategóriában.

A pályázati eljárás során az ősszel került sor a helyszíni auditvizsgálat lefolytatása, melyen a pályázati anyagban benyújtott tények és adatok vizsgálata történt meg. Az auditor az ellenőrzés során mindent rendben talált, így cégünk elnyerte a Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát.

Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

A tanúsítvány átadására ünnepélyes keretek között 2019. december 11-én, Budapesten az Uránia Filmszínházban került sor, ahol a 150 nyertes pályázó, köztük Szűcs László ügyvezető, az Ugrifüles Oktatási és Szolgáltató Nonprofit Kft képviselője is, ünnepélyes keretek között vette át a Családbarát hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát Novák Katalintól, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkárától.