SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

logo

2015 | 07 | 31.

Ugrifüles Oktatási és Szolgáltató Kft

Ugrifüles Családi Napközi, Játszóház és Képességfejlesztési Központ

Sajtóközlemény

 

Sikeresen lezárult az Ugrifüles Kft családi napközi pályázata keszthely kertvárosban

 

Az Ugrifüles Oktatási és Szolgáltató Kft 32 millió forintos Európai Uniós támogatást nyert a „A munka és magánélet összehangolását segítőhelyi kezdeményezések – Alternatív nappali gyermekállatási szolgáltatások létrehozásának támogatása” című pályázati kiíráson a TÁMOP-2.4.5-12/1-2012-0120 számú projektjével. A beruházás keretében Keszthely Kertvárosban kialakításra került egy családi napközi illetve egy játszóház, mely 2014. februárban kezdte meg működését. A projekt 100%-os pályázati támogatással valósult meg 2013. májustól 2015. júliusig.

 

Az Európai Uniós pályázati támogatásnak köszönhetően 7 fős családi napközi, valamint 70m2-es beltéri játszóház és 400 m2-es játszókert került kialakításra a kertvárosban a 0-3 éves gyermekek színvonalas elhelyezésére. A kis létszám miatt a családi napközi ellátás kifejezetten alkalmas olyan gyermekek számára, akik nagyobb figyelmet, egyéni kompetenciafejlesztést igénylenek. Mind a játszóházban, mind a családi napköziben képességfejlesztő foglalkozások, rendezvények, klubfoglalkozások és táborok valósultak meg neves helyi szakemberek bevonásával.

 

Az intézményünk Keszthelyen és térségében élő családok gyermekei számára kínál alternatív gyermekellátási formákat, az egy-két órás gyermekfelügyelettől kezdve a fél, illetve egész napos ellátáson át, a bölcsőde jellegű havi ellátásig számos formában. A játszóházban szülővel, nagyszülővel együtt játékos foglalkozásokon vehetnek részt a kisgyermekek, ahol megismerkedhetnek a közösséggel, az együtt játszás szabályaival.

 

Mivel az édesanyák munkahelyi elhelyezkedési sikerességét, valamint a gyermekek óvoda előkészítő feladatait ellátó szakmai munka záloga a magasan képzett, helyi, elhivatott gondozók és ismert foglalkozásvezetők tevékenysége, a projekt eredményeként három fő számára valósult meg akkreditált képzéssel egybekötött munkahelyteremtés, melyből két fő kisgyermek ellátási területen szakmai tapasztalattal rendelkező szakgondozó. Intézményünk 2014. februártól rendelkezik működési engedéllyel, a magas szintű ellátási és gondozási tevékenységet a részletes szakmai program és a szigorú szakhatósági ellenőrzések garantálják.

 

Bővebb információ:

Ugrifüles Oktatási és Szolgáltató Kft.

8360 Keszthely, Tomaji sor 18.

Szűcs László ügyvezető, 30/92-77-239

ugrifules@ugrifules.com

www.ugrifules.com


GOP_sajtokozlemeny

SAJTÓKÖZLEMÉNY – GOP

 


 

SAJTÓMEGJELENÉSEK

Sikeresen lezárult az Ugrifüles Kft. családi napközi pályázata Keszthely-Kertvárosban – www.keszthely.hu

Megnyílt Keszthely első játszóháza – MONITOR MAGAZIN   –  KESZTHELY TV